– Jazz & Beer 16

Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orelans, i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà; L’spray de colors llampants pinta la música de l’època del blanc-i-negre!”.
+ informació

viatge_jazz-1090527

Web: ciarogercanals.com

Gafieira Miúda presenta una petita orquestra de gafieira adaptada per transportar l’espectador a l’univers dels salons de ball. El ball, matriu de la història de la gafieira, es recrea en el vestuari dels músics i en l’energia del grup, que condueixen el públic a gaudir aquest tipus de ritme tan màgic.

+ informació

Rodrigo Balduino: Direcció Musical.
Rodrigo Balduino i Àlvar Monfort: Composició i Arranjament.
Àlvar Monfort: Trombó.
Jeffe Otto: Bateria.
Crá Rosa: Percussió.
Ramiro Pinheiro: Guitarra.
Ana Rossi: Veu.
Rodrigo Balduino: Baix.
Web: gafieiramiuda.com

Cornejazz Espai pels alumnes de les escoles de música de Cornellà i per músics de la nostra ciutat que interpretaran estàndards de jazz.
En aquest espai es trobaran acompanyats per un trio de luxe compost per:

Juanjo Fernández: Piano.

Alejandro Granados: Contrabaix.

Edu Cervera: Bateria.

Natsuko Sugao Group ens presenta un fantàstic segon treball discogràfic al qual cal estar molt atents: “La danza de una luz”. Amb un so propi i reconeixible, el grup toca amb mestria una música que ens fa partícips d’un món de textures i colors: evocador, emocional, vibrant, eclèctic i oníric.

+ informació

natsuko-6030785

Les seves composicions sorgeixen de la necessitat d’expressar la seva relació amb el món, vivències personals i experiències vitals. Destaca l’aprofitament de la personalitat de cada membre del grup, ja que són companys de viatge, còmplices i amics, a part de magnífics músics de l’escena barcelonina. Tots ells, amb Natsuko Sugao al capdavant, ens conviden a acompanyar-los i a deixar-nos portar en aquesta aventura musical.
Natsuko Sugao: Trompeta i flugelhorn.
Ivan González: Trompa i percussió.
Jordi Santanch: Saxo tenor, soprano i flauta.
Enric Peinado: Guitarra elèctrica.
Marc Cuevas: Contrabaix.
Josema Martín: Bateria i percussió.

Elisabet Raspall és musica i compositora de Jazz. Començà els estudis de solfeig i piano al Foment Vilanoví.Després seguí al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, on aconseguí el títol professional de piano i obtingué el diploma de grau superior del Taller de Músics de Barcelona. Més tard,als Estats Units amb l´ajut d´una beca, estudià música contemporània a la Berklee College of Music,on es graduà de Professional Music i asistí a nombrosos seminaris amb músics coneguts. També amplià estudis a Nova York. Ha participat en diferents seminaris de jazz a Barcelona, a l´International Seminar of Jazz Schools de Dublín i en diferents festivals de Jazz.

+ informació

Benet Palet: Trompeta.
Dani Pérez: Guitarra.
Pep Pérez Cucurella: Baix.
Andreu Pitarch: Bateria.
Elisabet Raspall: Piano i composició.
Web: elisabetraspall.com

Carme Canela i Joan Monné comparteixen projectes des de fa molts anys. Les seves carreres en el món del jazz han transcorregut paral.lelament des de la participació de Carme com artista convidada en el primer disc de Joan Monné Trio, “Son Song”, l’any 1995.

+ informació

Carme Canela: Veu.
Joan Monné: Piano.
Marko Lohikari: Contrabaix.
Carlos Falanga: Bateria.
Web: carmecanela.com

El jazz continua amb una Jam Session al local dels Castellers de Cornellà (Passatge de la plàsmica s/n, 08940 Cornellà ). Obriran la Jam “El trio ESEF” per donar pas a altres músics del festival i aquells altres que se sumin. Tothom està convidat a aquest gran final de festa del Jazz&Beer 16.
Com arribar: enllaç google maps

+ informació

El Jazz&Beer 16 serà presentat per la Nina de Lua, rapsoda, escriptora, pintora, fotògrafa, cantant… I ens tornarà a acompanyar l’actor i músic Ignasi Guasch, que ens conduirà magníficament per la programació del festival.

Fundada el 2010 per Jordi Poblador a Barcelona, el seu nom ve de l’inici del codi postal, que és el mateix a tots els districtes de Barcelona.

Més informació a: birra08.com

Aquesta cervesa s’elabora a Montferri, un poblet de l’Alt Camp. Elaboren cerveses d’estil anglès, amb cos i gust intens a maltes i llúpols, d’alta fermentació i baixa graduació alcohòlica.

Més informació a: lesclandestines.net

Cervesa Cornèlia som una cooperativa de treballadors associats, formada per 4 socis, el David Garcia, l’Oriol Guitart, la Juda Lipcovich i el Sergi Tomico.

Fa ben bé 7 anys, el cornellanenc David Garcia va començar a experimentar a casa seva amb una de les seves grans passions, la Cervesa Artesana, desprès de produir molts litres de cervesa durant tot aquest temps com a “Homebrewer”, va voler portar la seva passió més enllà i fundar la cooperativa de Cervesa Artesana Cornèlia, juntament amb la seva companya la Juda que havia estat col·laborant amb ell tots aquests anys, ben aviat es va afegir l’Oriol al projecte, un altre cornellanenc molt lligat al món de la cervesa artesana, col·laborador de la Fira de Cervesa Artesana de Mediona i amb l’experiència d’haver treballat a diferents locals especialitzats en cervesa artesana a Barcelona, quan el projecte ja es començava a definir es va sumar el quart soci, el Sergi, que en aquell moment s’estava encarregant del disseny gràfic i la comunicació del Jazz&Beer, Festival de Jazz i Cervesa Artesana de Cornellà, i coneixia de ben aprop el projecte de la Cornèlia. Desprès de gairebé dos anys de treball i amb l’ajuda inestimable d’amics, familiars i cervesers, el mes d’agost de 2014 la Cornèlia fa el primer lot de 1000 litres al seu obrador del carrer Sant Isidre de Cornellà i a l’Octubre del mateix any comença a distribuir. Actualment la Cornèlia està produint regularment 3 varietats de Cervesa d’alta fermentació, una “Pale Ale”, una “Summer Ale” i una “Indian Pale Ale” a part d’altres varietats estacionals que van i anirán apareixent com la “Cervesa de Blat” o la “Porter”.

Més informació a: cervesacornelia.com

Espiga és el resultat d’una passió i una vocació.

La passió de dues persones per crear una cervesa diferent, de qualitat, única.

La vocació de dos biòlegs, per donar vida a una cervesa amb caràcter, amb personalitat, amb actitud… en definitiva per donar vida a una cervesa plena de vida.

Una vocació que després d’experiències internacionals a Alemanya i Dinamarca va fer que és retrobessin i les compartissin per iniciar el projecte d’espiga.

Més informació a: espiga.cat

Vallespinosa és la nostra font d’inspiració i de sabor.

Curem tots els productes per oferir-vos una de les delícies que més apreciem i que ens rodeja des de l’antiguitat.

El 2011 ens vam ajuntar per compartir plegats l’experiència, aprendre, gaudir i descobrir mil maneres diferents d’elaborar, crear i somiar.

Som artesans en tots els sentits, a poc a poc i amb bona lletra, coherents amb la nostra filosofia i deixant el protagonisme absolut en les nostres cerveses, fent-les amb el més gran del nostre amor i gust.

Més informació a: espinadeferro.com

Hazteunlitro és la inquietud que neix de 7 home brewers per elaborar cervesa de manera totalment artesanal, amb l’única finalitat de poder gaudir, aprendre i divulgar la passió que ens uneix. El lloc triat és Nou Barris, en un antic taller mecànic que, després de 25 anys fora de servei, transforma: motors, eixos, rodes i oli per: olles, cremadors, fermentadors i cervesa. Vam néixer a finals de l’estiu de 2013, estem creixent, aprenent, jugant … encara som petits;

Més informació a: hazteunlitro.es

HOPe artesana és la culminació d’un projecte que neix a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Amb la selecció dels millors ingredients i amb un control minuciós del procés d’elaboració, oferim cerveses d’alta qualitat.

Més informació a: cervesahope.com

La cervesa artesana és una cervesa artesana de producció pròpia fabricada a Sant Joan de les Abadesses (El Ripollès). Lluny de la indústria. A prop dels llúpols i de les maltes, dels seus sabors i de les seves aromes. Receptes tradicionals per a estils tradicionals.

Més informació a: lacalavera.cat

Informació sobre perquè i com organitzem el Jazz & Beer

A través de les xarxes socials que trobaràs al final de la pàgina o al formulari de contacte.

com-arribar-300x104-5567535