– Jazz & Beer 15

Acluca els ulls Acluca els ulls és un concert teatralitzat a on entre músics i actors us explicarem un conte. Amb el teatre i la música en directe esperem endinsar-vos en un viatge que travessa la negra nit, ens tranquil·litza la por, desperta les emocions i tots el sentits.
+ informació

Vet aquí una vegada, una melodia que a la Violeta feia dormir. Una nit, la va veure sortir per la finestra de la seva habitació. Valenta, decidí anar a buscar-la. Va ser així com la nostra Violeta s’endinsà en un viatge ple d’aventures, músiques i personatges increïbles que l’ajudaren en el seu camí.
Acluca els ulls està compost per:

Patrícia Medina: Narradora, Violeta i Veus

Jose Domínguez: Parpelles i Veus

Carles Gutiérrez: Guitarres, cavaquinho, xarango, veus.

Martí Hosta: bateria, percussions, xilòfons, efectes i veus.

Jordi Mestres: Contrabaix i veus.

Web: companyiaparpelles.com

Els nens i nenes podran gaudir, riure, sentir i crear amb la música i la plàstica. Ens maquillarem amb notes de color, crearem corones musicals i pintarem insòlits instruments per decorar la plaça. Punt de trobada a la Plaça dels Enamorats. Yara Beilinson és una de les veus representatives del Brazilian Jazz a Espanya. Capaç de transcendir les fronteres musicals i idiomàtiques, aquesta cantant, compositora i guitarrista aborda cançons amb temàtiques que ens concerneixen a tots, com la solitud, el desarrelament, la identitat, la il·lusió, les necessitats, o simplement la naturalesa de l’ésser humà i la naturalesa que ens envolta. Temàtiques que coneix en carn pròpia per la seva pròpia experiència de vida.
+ informació

Nascuda a Brasil, criada a Argentina i havent viscut a Cuba i a Uruguai abans d’establir-se a Europa, despulla a través de la seva veu els camins del seu recorregut fins al dia d’avui.
La seva aparició en els escenaris des de primerenca edat li ha forjat una presència escènica sòlida i desembolicada, un saber estar que demostra en el seu recorregut per nombrosos festivals i teatres de Llatinoamèrica i Europa. Sabent desplegar la màgia que un escenari exigeix i contagiant als músics que l’acompanyen, aborda les melodies del seu repertori amb destacable mestratge, transmetent al públic la seva exquisida sensibilitat.

Yara Beilinson: Veu.

Albert Bover: Piano.

Tom Warburton: Contrabaix.

Nicolas Correa: Bateria.

Web: yarabeilinson.com

Cornejazz Espai pels alumnes de les escoles de música de Cornellà i per músics de la nostra ciutat que interpretaran estàndards de jazz.
En aquest espai es trobaran acompanyats per un trio de luxe compost per:

Juanjo Fernández: Piano.

Alejandro Granados: contrabaix.

Edu Cervera: Bateria.

Na Carreira És una proposta d’Albert Sanz i en Javier Colina en honor al simpàtic i melòdic tema de Chico Buarque/Edu lobo.
+ informació

Na Carreira està compost per:

Albert Sanz: Piano.

Javier Colina: contrabaix.

Web Albert Sanz

Web Javier Colina

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías és la unió de músics amants de la tradició jazzística vocal dels grans cantants com Sinatra, Holiday o Nat king Cole. Interpreten temes standards dels mítics compositors Porter, Carmichael o Rogers & Hammerstein entre d’altres.

+ informació

L’any 2014 editen el primer treball, “Let’s Sing Again”, amb el segell Swit Records del gran pianista Ignasi Terraza i amb la col·laboració del sorprenent guitarrista Jaume Llombart en tres temes. “Let’s Sing Again” es nominat com a millor disc de l’any per l’AMJM i com a millor nova proposta de jazz en els premis de la revista musical Enderrock.

GUILLEM ARNEDO BAND & CELSTE ALÍAS feat JORGE ROSSY està compost per:

Celeste Alías: Veu.

Jorge Rossy: Piano & vibes.

Dee Jay Foster: Contrabaix.

Jaume Llombart: Guitarra.

Web: Descarrega’t el dossier informatiu i de contacte

Tumbando a Monk és un sextet de latin-jazz format a Cadis que mostra gratitud, respecte i admiració cap a un dels personatges més influents i estrambóticos de la història del jazz: Thelonious Monk.
+ informació

En el seu primer treball discogràfic “Se abre el Thelonious…” apareixen onze temes amb estils tan diversos com el mozambique, merengue, guagancó, songo, cha-cha-cha, bolero, danzón, bomba, bembé, abacuá, afro, reggae o tangos.
Això si, no podria faltar en un tribut com aquest una posada en escena peculiar i divertida tractant de rememorar l’extravagant comportament d’aquest peculiar geni.

TUMBANDO A MONK està compost per:

Julián Sánchez: Trompeta, fliscorn i percussions menors.

Javier Galiana: Piano.

Malick Mbengue: Congues i calaix.

Javier Bermúdez: Baix elèctric.

Juan Sainz: Bateria.

Pedro Cortejosa: Saxo tenor i percussions menors.

Web: tumbandoamonk.jimdo.com

El Jazz&Beer 15, al matí, serà presentat per la Nina de Lua, rapsoda, escriptora, pintora, fotògrafa, cantant…
I a la tarda ens tornarà a acompanyar l’actor i músic Ignasi Guasch, que ens conduirà magníficament per la programació del festival.

L’empresa es crea l’any 2008 i el 2009 surt al mercat. El 2000 va començar a elaborar cervesa a casa com un hobby i per descobrir el món de la cervesa. Reconeguda per la seva qualitat, ofereix 5 tipus de cervesa. Situada a Mediona a l’Alt Penedès. L’Ajuntament de Mediona i Ales Agullons organitzen conjuntament la mostra anual de cervesa artesana, que porta per nom Mostra de Cervesa Artesana de Mediona, de la qual ja s’han organitzat 7 edicions amb un èxit de públic aclaparador i amb més de 30 productors estatals i internacionals.

Més informació a: masia-agullons.com

Cervesa Cornèlia som una cooperativa de treballadors associats, formada per 4 socis, el David Garcia, l’Oriol Guitart, la Juda Lipcovich i el Sergi Tomico.

Fa ben bé 7 anys, el cornellanenc David Garcia va començar a experimentar a casa seva amb una de les seves grans passions, la Cervesa Artesana, desprès de produir molts litres de cervesa durant tot aquest temps com a “Homebrewer”, va voler portar la seva passió més enllà i fundar la cooperativa de Cervesa Artesana Cornèlia, juntament amb la seva companya la Juda que havia estat col·laborant amb ell tots aquests anys, ben aviat es va afegir l’Oriol al projecte, un altre cornellanenc molt lligat al món de la cervesa artesana, col·laborador de la Fira de Cervesa Artesana de Mediona i amb l’experiència d’haver treballat a diferents locals especialitzats en cervesa artesana a Barcelona, quan el projecte ja es començava a definir es va sumar el quart soci, el Sergi, que en aquell moment s’estava encarregant del disseny gràfic i la comunicació del Jazz&Beer, Festival de Jazz i Cervesa Artesana de Cornellà, i coneixia de ben aprop el projecte de la Cornèlia. Desprès de gairebé dos anys de treball i amb l’ajuda inestimable d’amics, familiars i cervesers, el mes d’agost de 2014 la Cornèlia fa el primer lot de 1000 litres al seu obrador del carrer Sant Isidre de Cornellà i a l’Octubre del mateix any comença a distribuir. Actualment la Cornèlia està produint regularment 3 varietats de Cervesa d’alta fermentació, una “Pale Ale”, una “Summer Ale” i una “Indian Pale Ale” a part d’altres varietats estacionals que van i anirán apareixent com la “Cervesa de Blat” o la “Porter”.

Més informació a: cervesacornelia.com

Hazteunlitro és la inquietud que neix de 7 home brewers per elaborar cervesa de manera totalment artesanal, amb l’única finalitat de poder gaudir, aprendre i divulgar la passió que ens uneix. El lloc triat és Nou Barris, en un antic taller mecànic que, després de 25 anys fora de servei, transforma: motors, eixos, rodes i oli per: olles, cremadors, fermentadors i cervesa. Vam néixer a finals de l’estiu de 2013, estem creixent, aprenent, jugant … encara som petits;

Més informació a: facebook.com/hazteunlitro

Fundada el 2010 per Jordi Poblador a Barcelona, el seu nom ve de l’inici del codi postal, que és el mateix a tots els districtes de Barcelona.

Més informació a: birra08.com

Aquesta cervesa s’elabora a Montferri, un poblet de l’Alt Camp. Elaboren cerveses d’estil anglès, amb cos i gust intens a maltes i llúpols, d’alta fermentació i baixa graduació alcohòlica.

Més informació a: lesclandestines.net

HOPe artesana és la culminació d’un projecte que neix a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Amb la selecció dels millors ingredients i amb un control minuciós del procés d’elaboració, oferim cerveses d’alta qualitat.

Més informació a: facebook.com/Hopeartesana

Cervesa artesana Els és una cervesa nascuda en un petit poble anomenat Òdena a la comarca de l’Anoia, Província de Barcelona l’any 2012. En principi ho vam fer com a hobby de (cerveser casolà) fa ja com uns 6 anys, però cada vegada et vas embolicant a fer més litres i al final vam decidir comercialitzar les nostres Cerveses perquè les poguessin gaudir més persones. A poc a poc el nostre objectiu és fer arribar a la comarca de l’Anoia primer i després tot Catalunya i part del territori espanyol.

Tenim un obrador petit on anem creant les nostres receptes. Allà les refinem i quan estan a punt anem a fabricar-les en cerveseries veïnes amb registre sanitari. La nostra intenció amb el temps, és muntar el nostre propi obrador que esperem que sigui aviat, de moment seguirem sent uns nòmades cervesers.

Més informació a: facebook.com/Cervesaartesanaelsminairons

Espiga és el resultat d’una passió i una vocació.

La passió de dues persones per crear una cervesa diferent, de qualitat, única.

La vocació de dos biòlegs, per donar vida a una cervesa amb caràcter, amb personalitat, amb actitud… en definitiva per donar vida a una cervesa plena de vida.

Una vocació que després d’experiències internacionals a Alemanya i Dinamarca va fer que és retrobessin i les compartissin per iniciar el projecte d’espiga.

Més informació a: espiga.cat

Vallespinosa és la nostra font d’inspiració i de sabor.
Curem tots els productes per oferir-vos una de les delícies que més apreciem i que ens rodeja des de l’antiguitat. El 2011 ens vam ajuntar per compartir plegats l’experiència, aprendre, gaudir i descobrir mil maneres diferents d’elaborar, crear i somiar. Som artesans en tots els sentits, a poc a poc i amb bona lletra, coherents amb la nostra filosofia i deixant el protagonisme absolut en les nostres cerveses, fent-les amb el més gran del nostre amor i gust.

Més informació a: espinadeferro.com/

Tot va començar fa uns 5 anys, en un petit taller casolà convertit a obrador, al poble de Sant Pere de Riudebitlles.

Aquí varem començar a cuinar les nostres primeres receptes, moguts per la passió de fer cada cop un millor producte i més variat a nivell d’estils, i amb el pas del temps varem anar ampliant la qualitat i capacitat de les nostres produccions.

Creiem que la millor manera d’aprendre a fer cervesa es precisament fer­ne de forma continuada i anar experimentant per treure’n conclusions.

Amb el pas del temps varem decidir començar a comercialitzar les nostres cerveses i al 2014 neix Cerveses Bripau, amb obrador propi dissenyat per nosaltres mateixos, al poble de Sant Pere de Riudebitlles, Alt Penedès.

Des de el principi, i fins a dia d’avui, ens em dedicat a la elaboració de cerveses d’alta fermentació o Ale’s, però no estem tancats a produir altres tipus en el futur. De moment volem aprofitar l’aigua tant peculiar que tenim al poble, provinent d’un aqüífer, i es per això que no podem fer qualsevol tipus de cervesa, i em d’adaptar les nostres receptes a l’aigua que tenim. No filtrem ni pasteuritzem la cervesa que fem, i esta produïda 100% amb ingredients
naturals.

La nostra historia es de moment curta, però amb ganes de que duri molts anys!

Més informació a: bripau.com/

Informació sobre perquè i com organitzem el Jazz & Beer

A través de les xarxes socials que trobaràs al final de la pàgina o al formulari de contacte.

com-arribar-300x104-5480045