– Jazz & Beer 18

La Harpo’s Band és el quintet de jazz que amenitza les nits d’un club anomenat “Black Perry”, a Chicago. Aquest és el punt de partida en què cinc músics (saxo, trompeta, piano, contrabaix i bateria) interpreten un repertori on repassen diferents estils significatius de la història del jazz: el blues, el dixieland, el swing, el be-bop, el latin-jazz i la fusió. A partir d’un text dramatitzat i de monòlegs, el cambrer del club ens explica la història de cada un dels músics, i es posa en la pell de diferents personatges (un mafiós, la seva amant, un home de la neteja i un assassí a sou) per explicar-nos una història que va succeir en aquest local i que va canviar per sempre les vides de tots els que hi eren.

Una relat en clau de novel·la negra i humor, amb banda sonora a ritme de jazz.

Bateria: Xef Vila Contrabaix: Aleix Forts Piano: Marc Mas Saxos alt i tenor: Sam Atencia Trompeta: Albert Cruz Guió i interpretació: Xevi Font

Direcció: Sam Atencia

+ informació

Carlos Sarduy nascut a l’Havana, està considerat com un dels trompetistes cubans amb més projecció en l’actualitat. Amb tan sols 19 anys va publicar el seu treball en solitari “Charly a l’Havana”, on col·laboren Chucho Valdés, Germán Velazco, Amadito Valdés, Teresa García Caturla i Roberto Carcasses entre altres músics il·lustres. Als 20 anys es ve per a Europa i forma part de l’escena Jazz World Music tocant amb Ojos de Brujo, Nitin Sawhney, Esperanza Spalding, Bebo Valdés, Yasmin Levy, Elefteria Arvanitaki, Horaci “el Negre” Hernandez, Julio Barreto, Duquende, Mariza, Rosari, Ainoa Arteta, Orishas. Convertint-se en assidu col·laborador del productor musical Javier Limón. Amb Ojos de Brujo guanya un GRAMMY® Llatí amb el disc “Techarí” el 2008 i una nominació en 2011.

El 2010 participa en el disc “L’Últim Glop” al costat de Chucho Valdés i Concha Buika, que també va obtenir un GRAMMY® Llatí.

Piano: Mark Anderu Baix: Childo Tomas Bateria: Frank Duran

Trompeta, congues i teclat: Carlos Sarduy

+ informació

Cornejazz Espai pels alumnes de les escoles de música de Cornellà i per músics de la nostra ciutat que interpretaran estàndards de jazz. Concebut com un projecte d’immersió en la música popular
colombiana, Chiva’Quartet es va convertir en una mena de residència artística per a Juan Pablo Balcázar des d’on poder treballar a la recerca d’un punt mitjà entre el llenguatge improvisat del jazz més actual i el maneig de melodies i harmonies clàssiques del repertori popular colombià. Fent un especial èmfasi en les músiques de l’interior, però sense deixar de banda la tradició de les costes, el repte és trobar les estructures musicals ideals que permetin desenvolupar un discurs coherent amb el jazz d’avui. Un discurs que navegui indistintament entre aquests dos mons tan propers i alhora tan distants com són la música improvisada actual i la tradició de les músiques populars.

Flauta: Fernando Brox Piano: Antonio Mazzei Contrabaix: JP Balcázar

Bateria: Juan R. Berbin

+ informació

El saxo tenor Gorka Benitez , el millor narrador d’històries del panorama jazzístic nacional i una de les veus més personals i sòlides en l’àmbit també internacional, tenaç, inquiet i valent, presenta el seu darrer treball discogràfic Gasteiz (Fresh Sound, New Talent). “Gasteiz” és una meravellosa trobada de tres grans músics de fort caràcter, individualitat i creativitat, al escenari. Cadascuna de les seves actuacions estan marcades no només pel seu subtil material melòdic i harmònic sinó també per la calmada introspecció de les seves línies líriques, sempre explorades en cada músic pel seu únic i personal so. L’expressivitat del commovedor Gorka i les seves precioses dinàmiques són acompanyades a la guitarra per un Dani Pérez demolidor, magistral i brillant, sense concessions i un David Xirgu únic, sòlid i propulsiu, sempre capaç d’afegir alguna cosa especial en cada moment. El talent musical d’aquest intrèpid trio dóna com a resultat un conjunt d’actuacions que mantenen un alt nivell de compromís creatiu al llarg de tota l’actuació.

Brillant narració musical, de principi a fi.

Guitarra: Dani Pérez Bateria: David Xirgu

Saxo i flauta: Gorka Benitez

+ informació

The Black Barbies ofereix un show inoblidable. Una barreja poderosa d’estils interpretada de manera contundent amb la idea de posar a ballar i gaudir al públic.
El sextet presenta una posada en escena vintege, personal, elegant i explosiva.

+ informació

6 músics de diferents parts del món, amb les més variades experiències professionals i diferents referències musicals, des del més clàssic, passant per blues, jazz, soul, funk, fins arribar a la contundència del rock’n roll, units en un mateix projecte: BCN Second Line Band. L’objectiu: gaudir al màxim i fer que el públic gaudeixi encara més, al més pur estil de les Brass Bands de New Orleans.

BCN Second Line Band actuarà, de forma itinerant per la tarda i vespre aprofitant els canvis d’escenaris, amb gran energia i seguint la tradició del “Mardi Gras”. En el repertori, temes ballables que barregen blues, jazz, soul i funk amb moltíssim bon rotllo, portant el públic a sentir-se en la tradicional festa de New Orleans.

+ informació

Aquesta cervesa s’elabora a Montferri, un poblet de l’Alt Camp. Elaboren cerveses d’estil anglès, amb cos i gust intens a maltes i llúpols, d’alta fermentació i baixa graduació alcohòlica.

Més informació a: lesclandestines.net

Cervesa Cornèlia som una cooperativa de treballadors associats, formada per 4 socis, el David Garcia, l’Oriol Guitart, la Juda Lipcovich i el Sergi Tomico. Desprès de gairebé dos anys de treball per posar en marxa el projecte, amb l’ajuda inestimable d’amics, familiars i cervesers, el mes d’agost de 2014 la Cornèlia fa el primer lot de 1000 litres al seu obrador del carrer Sant Isidre de Cornellà i a l’Octubre del mateix any comença a distribuir. Actualment la Cornèlia està produint regularment 3 varietats de Cervesa d’alta fermentació, una “Pale Ale”, una “Summer Ale” i una “Indian Pale Ale” a part d’altres varietats estacionals que van i anirán apareixent com la “Cervesa de Blat” o la “Porter”.

Més informació a: cervesacornelia.net

HOPe artesana és la culminació d’un projecte que neix a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Amb la selecció dels millors ingredients i amb un control minuciós del procés d’elaboració, oferim cerveses d’alta qualitat.

Més informació a: cervesahope.com

Escuma de bona densitat que es manté en la vora del got. Aroma lupolizat on ja es pot percebre l’amargor. Equilibrada en aroma i sabor, i un límit de gasificació molt encertat

Al glop es nota l’amargor i el sabor persisteix al paladar, efecte molt agradable

Més informació a: kusfollin.cat/

Nova cerveseria gipsy brewer Som la Mar i l’Agust, un equip de joves berguedans amb caràcter innovador i emprenedor que provenim del món de la restauració. Fa temps que estem elaborant les nostres pròpies cerveses i al restaurant on treballem ens hem adonat compte que els nostres clients busquen cada cop més productes artesans, de proximitat i de qualitat.

Més informació a: querbeer.com

Som una empresa familiar que elabora cervesa artesana i natural al magatzem Cal Peó, edifici modernista de M.J. Raspall del 1910, antic magatzem de cereal, pinso i farines. Som la cinquena generació des de la seva construcció i pretenem recuperar l’esperit de l’edifici a través del cereal, adaptant l’activitat a la nostra passió i als nostres estudis.

Més informació a: cervesasantjordi.cat

Senglaris neix a un antic molí de vent abandonat i en estat ruïnós, situat al bell mig del Parc Natural de Collserola. La seva rehabilitació al 2011 ens va permetre a un grup d’amics encabir-hi una micro cerveseria al seu interior i començar a fer realitat el somni d’elaborar cervesa de qualitat seguint un procés completament artesanal.

Més informació a: senglaris.cat

Terra Aspra és sobretot una empresa familiar que té les seves arrels a la Garrotxa i que cerca en tot moment relacionar harmònicament la tradició i l’experimentació. Les nostres cerveses mantenen en tot moment el punt mig entre la tradició heretada, l’aprenentatge vital i l’amor cap a allò que ens és proper.

Més informació a: terraaspra.net

Informació sobre perquè i com organitzem el Jazz & Beer

A través de les xarxes socials que trobaràs al final de la pàgina o al formulari de contacte.

transportpublic-4261375