DISSABTE 21 OCTUBRE 2023

PLAÇA DE L’ESGLÉSIA DE CORNELLÀ


12:00 – Zopli2

Zopli2 és un duo basat en músiques del món i presentat a través de múltiples i singulars instruments de vent. La flautista i ballarina Clara Gallardo i el multi-instrumentista Joaquín Sánchez s’uneixen per crear aquest original i didàctic projecte, el qual ens mostra un agermanat recorregut a través de mons sonors pels quals tots dos han transitat. Músiques d’Amèrica Llatina, la Mediterrània, Armènia o Orient, composicions pròpies i experimentals, i tota mena de flautes, tubs i artefactes sonors seran els vehicles que ens transportin cap a un viatge sonor èpic, singular i irrepetible.

+ info a linktr.ee/zopli2


13:00 – Ignasi Terraza Guitar Trio amb Queralt Camps i Carla Motis

La fórmula del piano amb guitarra i contrabaix va començar a ser coneguda a partir del trio de Nat King Cole, a la fi dels anys 40. Terraza, un dels grans pianistes del nostre jazz, ha volgut també contribuir a aquesta formació amb una agrupació sòlida i amb molt swing, i en aquest cas a més de majoria femenina. Al pianista barceloní l’acompanyen Carla Motis, a la guitarra, i Queralt Camps, al contrabaix, dues de les millors jazzistes de la seva generació.

+ info a ignasiterraza.com


14:30 – Madera Viva Trio

Madera Viva Trio aplega la tradició de la cançó d’autor amb ritmes iberoamericans, desembocant així amb un jazz vocal autòcton i de proximitat. Presenten el seu primer disc amb cançons pròpies i algunes versions úniques d’autors com Toti Soler o el mateix Gato Pérez (en català i castellà com a llengua vehicular) que estaran vestides de melodies i de ritmes populars.
Tot combinat amb una explosió de virtuosisme que no deixarà indiferent a ningú.

+ info a @maderavivatrio


16:00 – CorneJazz

Concert de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà de Llobregat. Després d’aquests 10 anys de col·laboracions amb les escoles de música el projecte CorneJazz ha assolit els seus objectius d’oferir un espai de qualitat per la música jazz en directe dels infants i joves de la nostra ciutat.

1250x650_cornejazz2-2915185

18:00 – Jon Robles, Marko Lohikari y Ramón Ángel Rey

Aquest extraordinari trio ens presentarà April 10/18 és un àlbum de jazz produït pel bateria Ramón Ángel Rey amb el saxofonista Jon Robles i el baixista Marko Lohikari. El repertori es basa en estàndards coneguts interpretats fugint de tòpics i gestos. El resultat és una conversa espontània plena de diàlegs sofisticats i crus, on conviuen moments de gran lirisme amb altres d’enorme potència.


20:00 – Elisabet Raspall All Stars

A la pianista i compositora de Vilanova i la Geltrú no li ha tremolat gens la mà a l’hora de batejar el grup amb un reforç proper al món del “show time”, però no deixa de ser un qualificatiu escaient, de totes, totes. Un estol de primeres espases l’acompanyen en aquesta nova aventura on torna a firmar unes composicions plenes d’elegància, que sempre semblen moure’s entre el somni i la vigília.

+ info a elisabetraspall.com / @elisabetraspall


22:00 – Outer Space

La banda barcelonina segueix trepitjant els escenaris per compartir
noves emocions, amb composicions plenes de groove, soul, ritmes
afroamericans, melodies etíops i harmonies hipnòtiques. La seva
música beu de la influència de l’Ethio Jazz, fundat als anys 60 per
Mulatu Astatke. Les melodies característiques de la tradició etíop
ens transporten a l’Àfrica més oriental.

+ info a @outerspacebcn


Steam Rollers Brass Band (itinerant vespre i nit)

Un grup de 8 músics de diferents planetes amb una llarga carrera musical, oferint un repertori modern, interpretat amb instruments de vent i una bateria trobada en un dels seus viatges. Són una banda divertida i gamberra d’estil steampunk, que en cada concert engreixen la maquinària i encenen les calderes per oferir un espectacle divertit en el qual tu “també viatjaràs en el temps”.

+ info a steambrassband.com

steam-roller-brass-band